Donnerstag, November 01, 2007

Eigen Corporate Identity


Dit is een voorbeeld voor mijn eigen corporate identity.
De bedoeling erbij is, dat alles, wat ik nu doe, ontstaan is uit het tekenen, omdat ik me vroeger (nu natuurlijk ook nog vaak en graag) alleen daarmee bezig hield: omdat ik teken en schilder, ben ik naar de Aki gekomen.
Met de tijd wordt het meer en meer duidelijk, dat ik in de richting "ontwerper" wil gaan.
Nu zit ik in de afdeling Art&Communication Design en ben echt gelukkig ermee.
De tekening zal tonen, dat dit, wat ik vandaag ben, uit het tekenen voortgekomen is en zich nu altijd verder ontwikkelt.
Ik ben misschien een aard ( aardige ;) ) wolf, die het schaap niet opeet, maar op een goede, juiste weg verder komt:
Het is heel belangrijk voor mij, als ontwerper niet berekenbaar te zijn. Mijn doel is het, altijd zeer individuele dingen te creëren, die helemaal niet op elkaar lijken en dingen te laten zien, die men toch niet van mij verwacht ( "De wolf in schapenvacht" op een aardige manier).
Deze wolf breidt zijn leven altijd verder: mijn naam is al te zien en ook een fotokamera, omdat ik me nu, in het derde jaar, vastgelegd heb op de specialisatie Fotographic Communication Design. Omdat ik in dit vakgebied nog heel hard aan het leren en ontdekken ben, is mijn wens ( de kamera ) al te zien, maar nog niet de een of andere eindresultaten, omdat het mijn voornemen is, me steeds verder te ontwikkelen, en niet stilstaan te blijven.

Keine Kommentare: