Samstag, Oktober 17, 2009

Cabinodd


"Beste heer, mevrouw,

Graag nodig ik u uit voor de eerste kunstverzamelaars bijeenkomst georganiseerd in de nieuwe galerie Cabinodd, gevestigd in een bijzonder architectonisch pand in de culturele wijk Roombeek. Cabinodd richt zich op beginnende en professionele kunstverzamelaars waarvoor diverse bijeenkomsten worden georganiseerd.

Ter gelegenheid van de openingsexpositie The Truth About Germans van opkomende kunstenaar Kirsten Wilmink wordt op zondag 25 oktober 2009 de eerste bijeenkomst voor kunstverzamelaars georganiseerd. Aansluitend op de steeds groeiende aandacht voor geënsceneerde fotografie, worden verzamelaars uitgenodigd kennis te maken met deze veelbesproken expositie, andere kunstverzamelaars en het galerieconcept.

Kirsten Wilmink is tijdens de bijeenkomst aanwezig om toelichting te geven op haar succesvolle serie. Kunstenaar Sandra Chudoba aka Subtiel geeft tijdens de bijeenkomst een bijzondere ‘geurgrill’ performance.
Wegens een beperkt aantal plaatsen vragen wij de genodigden vriendelijk de aanmelding uiterlijk 24 oktober door te geven via info@cabinodd.com of telefonisch via 06-45762571.
Wij hopen u 25 oktober te mogen verwelkomen tijdens deze eerste kunstverzamelaars bijeenkomst.

Ella Buzo
galeriehouder en directeur Cabinodd Collecties"

Keine Kommentare: