Donnerstag, Oktober 12, 2006

Woensdagsprogramma

's woensdags ben ik momenteel met de workshop "illustratie" van en met Tjalling Houkema bezig.

Voor 4 oktober 2006 was de eerste opdracht gebonden aan het lied "The book of love" waartoe wij schetsen en later ook illustraties maken moesten. Bovendien moesten we voor het volgende keer, 4 Oktober, een "tearjerker", een droevige lied, meebrengen en onze portfolio.

Voor 11 Oktober 2006 hadden wij de taak, vanuit drie perspectieven schetsen en tekeningen te maken na aanleiding van het gedicht "Vida Triste". Het eerste perspectief was de dichter, de tweede de geliefde en de derde mijn eigen beleving over het gedicht. De uiteindelijke tekeningen moesten dan in kleur worden uitgevoerd. De tweede opdracht was, schetsen en tekeningen na aanleiding van een zelf uitgekozen gedicht te maken. En de laatste opdracht was, ter vorbereiding voor de lesdag van 11 oktober, al het mogelijke te verzamelen over vogels.

Voor 18 Oktober 2006 moeden wij nu een beeldverhaal ( strip, comic) maken in vier tekeningen na aanleiding van de tekst "I Like Birds". Dit moet in inkt en zwart/ wit uitgevoerd worden en er mogen alleen vogels op de tekeningen getekent zijn!

Keine Kommentare: